AMBULANCIA

Intézményünkben járóbeteg ellátás igénybevételére is lehetőség van, melyet a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézethez tartozó és a Főnix Házban működő Nappali Kórház ambulanciáján biztosítunk.

Kiket várunk ambulanciánkon?

A rehabilitációs programunkhoz csatlakozni kívánó pácienseket

Ambulanciánkon fogadjuk első vizsgálatra újonnan jelentkező pácienseinket, ezt követően egyeztetünk a további nappali kórházi vagy egyéb ambuláns kezelésről. Ambuláns rendelésünk igénybevétele nem beutaló köteles, vizsgálati időpontot azonban csak előzetes telefonos időpont egyeztetést követően tudunk biztosítani.

Rehabilitációs programunkat sikeresen lezáró pácienseinket

Az intézményünk által felvállalt és ellátott pszichés zavarok esetében még a rehabilitációs program sikeres lezárását követően is szükség és igény lehet arra, hogy pácienseink további pszichés támogatást kapjanak. Tekintettel arra, hogy a legmegfelelőbb kezelések mellett is elképzelhető a tünetek részleges, vagy akár teljes kiújulása, támogató terápiával igyekszünk segíteni a betegséggel együtt járó és a mindennapi életben, munkában, tanulmányok során átélt stresszhelyzetek leghatékonyabb kezelését, csökkentve vagy akár megelőzve ezzel a tünetek kiújulását.

Ambulanciánkon ennek szellemében a Nappali kórház rehabilitációs programjában részt vett, régebbi pácienseink hosszabb távú támogatását is biztosítani tudjuk. Ambulanciánkon ezen célból a szupportív terápiák csoportos és egyéni formában ill. igény szerint akár családterápiás keretek között is igénybe vehetők, ezek szükségessége, formája az ellátás alatt már körvonalazódhat.

Intézményünk szociális ellátását igénybe vevő pácienseinket

Ambulanciánkon biztosítjuk az intézményünk szociális ellátását igénybe vevő pácienseink pszichiátriai állapotkövetését valamint szükség esetén gyógyszerelését is.

Hogyan lehet jelentkezni ambulanciánkra?

Első vizsgálatra időpont kérni munkanapokon 9h és 14h között a + 36-1-407-2216 telefonszámon lehet. Kérjük, hogy a közös munka megkönnyítése érdekében az első vizsgálatra mindenképpen hozza el korábbi orvosi dokumentációját!

CÍMÜNK

Zsenge utca 33., BUDAPEST, 1165

TELEFONSZÁMUNK

+36 20 669 2097